Nieuwe sms actie Chiro Kris Kras

We zijn Chiro Kris-Kras uit Genk-Centrum, een toffe bende die elke zondag samenkomt om zich te amuseren. Wij animeren onze kindjes (van 6 tot en met 17 jaar) altijd op een zo leuk mogelijke manier. Maar dit jaar gebeurt er iets speciaals, de chiro bestaat 75 jaar en daarom besloten wij als leidingsploeg om een stunt uit te voeren. We zullen 75 uur op een platform leven en hopen daarmee een zo groot mogelijke opbrengst voor het goede doel te verzamelen.

Nieuwe sms actie Volleybalclub Babes and Balls

Babes and Balls is een meiden volleybalclub uit het limburgse en zoek extra inkomsten via sms.

Nieuw sms STEUN nummer 3355

Minister voor administratieve vereenvoudiging Van Quickenborne heeft besloten dat het 4455 nummer niet meer gebruikt mag worden voor fondsenwerving. Voor de nieuwe diensten op het nummer 4455 is tevens een bankgarantie vereist door de provider.

Hoe je smsactie promoten?

Heb je zelf nog succesvolle acties ondernomen, laat ons weten hoe!

Nieuwe sms actie PoezenNetwerk

Het PoezenNetwerk is geen asiel, maar wel een ketting van afzonderlijke, zelfstandige opvanggezinnen die allemaal op dezelfde manier werken: wij vangen gedumpte en gevonden katjes op, laten ze bekomen en gezond worden, dan laten we ze steriliseren of castreren, en zoeken er een thuis voor.

Wij zetten ons in voor het welzijn van zwerfkatten, verwaarloosde of achtergelaten katten. Wij trachten het aantal zwerfkatten in ons land te beperken door sterilisatie/ castratie en vervolgens plaatsing bij gezinnen.