Nieuw logo, nieuwe site!

Met het nieuwe logo en website willen we Steunjemee.be extra onder de mensen brengen. Met onze nieuwe uitstraling zullen we ook nieuwe campagnes gaan voeren om vereningen en stichtingen aan te trekken.

Nieuwe sms actie BuddyKat

Buddy Kat is uit pure noodzaak in het leven geroepen. De aidskatten hebben ons hierop attent gemaakt, wij hebben enkel geluisterd en gekeken. We hebben het geluk in de ogen mogen zien van onze ex pati

6 flessen champagne te winnen!

Door een sms met de boodschap STEUN RT55 te sturen naar 3355 steun je niet alleen de sociale projecten van de Ronde Tafel Diest, maar maak je ook kans om 6 flessen champagne te winnen! Zoveel te meer smssen je stuurt, zoveel te meer kans je maakt om te winnen. De champagne is afkomstig uit Epernet en wordt tevens verkocht tijdens de champagne eindejaars actie.

Fout in aanvraag formulier opgelost

Door een fout in het informatie aanvraag formulier hebben wij geen aanvragen ontvangen. Dit is nu rechtgezet en alle aanvragen komen netjes in onze mailbox.

Indien je afgelopen tijd info aangevraagd hebt over Steun je mee . be gelieve dan nogmaals een nieuwe aanvraag in te vullen. Wij zien deze met veel plezier tegemoet!