Nieuwe sms actie vzw Stop Darmkanker

Dagelijks sterven er in Vlaanderen 5 mensen aan darmkanker. Dat zijn er bijna 2000 per jaar, viermaal meer dan in het verkeer. De kans om met darmkanker geconfronteerd te worden bedraagt 1 op 20. Nochtans kan darmkanker vroegtijdig opgespoord worden en beantwoordt het aan alle criteria van de WHO voor screening.

Nieuwe sms actie VZW Horsespirit-Rescue

VZW Horsespirit-Rescue wil alle paarden en pony’s opvangen die nergens meer terecht kunnen. Zij worden dan na verzorging herplaatst onder contract en opgevolgd door de vzw. Ook inbeslagnames wegens verwaarlozing, mishandeling en uitgebroken paarden vangen wij op. Paarden die te oud zijn voor adoptie blijven op de vzw en kunnen zo genieten van hun oude dag.

Nieuwe sms actie VZW Horsetopia

VZW Horsetopia zorgt voor de tijdelijke opvang van oude en zieke manegepaarden. Wij proberen hen een waardig en kwaliteitsvol levenseinde te bieden. Daarnaast willen wij ons niet alleen inzetten voor deze opvang, we willen onze visie ook uitdragen over het grote publiek. Wij staan voor bewustwording en sensibilisering bij het grote publiek. Hiervoor nemen wij deel aan beurzen en proberen wij ons doel te promoten in de pers.

Nieuwe sms actie Zaalvoetbalclub ISC East Ham City

Zaalvoetbalclub ISC East Ham City uit Ham - Limburg zamelt geld in voor nieuw materiaal voor de club en een bus om naar de uitmatchen te rijden en internationale toernooien te gaan.

Nieuwe sms actie Hondenopvang Sirius

Onze VZW kreeg de naam Sirius omdat het de naam van een ster is. Sirius is de Latijnse naam van de Hondster, de helderste ster in het sterrenbeeld Grote Hond. De VZW Sirius is een opvangtehuis en zet zich in voor oude honden, oude honden die ooit