Hoe krijg ik de verzamelde centjes op mijn rekening?

Je mag telkens op het einde van de maand een nota maken voor de ingezamelde smssen van deze maand of de tot dan ingezamelde smssen. Meestal doen we dat in schijven van 50 euro maar dit is vrij te kiezen. De uitbetaling van de notas kan tot 90d na notadatum duren afhankelijk van de verworven opbrengsten.

Weet je niet hoe dit werkt dan mailen wij je een voorbeeld nota door zodat je deze kan aanpassen voor je vereniging.

Hoe kan ik mijn promotie stickertje op Facebook zetten?

​Ga naar de landingspagina van je actie en rechts-klik op het stickertje en kies “Save Image As…”. Eenmaal je je stickertje opgeslagen hebt kan je het overal toevoegen, op Facebook, Twitter of op je eigen website.

Kunnen wij zien hoeveel smsjes er zijn verstuurd?

Ja, elk SMS-bericht wordt geregistreerd op je account. Je kan de huidige status bekijken op de website van steunjemee.be.

Hoe schrijf ik mijn vereniging of stichting in?

T-Network.BE heeft geïnvesteerd in een platform waarmee je zonder investering inkomsten kunt genereren. Geen verlies van gelden aangezien alles elektronisch betaald wordt. Je kan na registratie onmiddellijk je sms actie kenbaar maken en geld inzamelen.

Wat zijn de inkomsten?

Elke donatie levert extra geld op! Begin vandaag nog met geld in te zamelen! Meld je vereniging of stichting GRATIS aan!

Daarenboven leveren wij GRATIS pomotiesticker aan voor je website. Publiceer de SMS-CODE op je website, in nieuwsbrieven, in je clubblad, op flyers, op reclameborden, enz… .

Aan elke sms zijn operator en operationele kosten verbonden. Klik hier voor een lijst van de opbrengsten van de aangesloten verenigingen en goede doelen.

Wij hebben niet veel leden, kunnen wij ook inschrijven?

Ja, iedere stichting of vereniging in België kan, ongeacht het aantal leden, zich inschrijven. De kracht zit in het aantal SMS-berichten dat met de SMS-code vertuurd wordt, niet in het aantal leden dat de vereniging telt!

Wanneer kan ik beginnen met geld in te zamelen?

Je account is registratie onmiddellijk actief zodat je kan beginnen met geld in te zamelen!